Alarma Ajax

Sense quotes mensuals

Oblideu-vos dels sistemes de seguretat del passat.
Ajax es fiable, segur i ràpid.

Més que una alarma. Detector d'incendis, prevenció inundacions, sistema de pànic, sirenes, endoll intel.ligent, bateries externes per llocs sense corrent, detectors d'exterior, detectors amb càmera.....

Perquè Ajax

 

Obtingui respostes a les preguntes més freqüents sobre Ajax.

Descobreixi els detalls que fan fiable el sistema de seguretat sense fils més premiat a Europa. 

Funcionalitat

Què puc fer amb el meu sistema Ajax?

 

Ajax es pot ampliar fàcilment amb detectors d'entrada, d'incendi i d'inundació, així com amb relés per administrar de manera remota els electrodomèstics.

 

Pot comprar dispositius addicionals i afegir-los al sistema.

 

Els detectors es poden afegir amb un sol toc en segons des de l'aplicació amb el seu mòbil.

Hem comprovat la distància màxima entre el Hub i els detectors en espais oberts i, realment, arriba als 2000 metres.

 

La seva experiència pot variar, ja que les parets, els sostres i altres barreres escurçaran aquesta distància.

També és possible instal·lar un repetidor per ampliar el senyal.

distancia alarma ajax palamos

Amb quina freqüència s'han de canviar les bateries dels dispositius?

Els dispositius Ajax s'alimenten amb bateries, no mitjançant la xarxa, que és la forma en què funcionen els sistemes amb cable.


En aquest sentit, ajax ha desenvolupat un protocol de ràdio energèticament eficient perquè protegeixin la seva casa o oficina durant la major quantitat de temps possible, les bateries poden durar fins a 5-7 anys. Disposem de recanvis.

baterias alarma ajax palamos

Com sabré si s'està esgotant la bateria d'un dispositiu?

Quan la bateria arribi a un nivell crític, Ajax li enviarà una notificació. Si sent curiositat, sempre pot realitzar una comprovació minuciosa dels nivells de la bateria en la configuració de l'aparell amb la App des de el mòbil.


avisos bateria alarma ajax palamos

 

La manera més senzilla de monitoritzar és mitjançant l'aplicació de seguretat Ajax per iOS i Android.

 

L'aplicació li permetrà armar / desarmar el sistema i controlar els dispositius (incloent la informació sobre l'estat de la senyal, el nivell de la bateria i de la temperatura). El sistema també es pot controlar mitjançant el comandament sense fils Ajax SpaceControl o amb el teclat sense fils Keypad.

 

Com puc monitoritzar el Sistema de seguretat Ajax?

mando control alarma ajax palamos

Es pot crear un escenari en el sistema de seguretat Ajax?

El sistema de seguretat Ajax proporciona funcionalitat per configurar la reacció dels dispositius, en resposta a una alarma, o a una activació per programació. El sistema de seguretat es pot programar per canviar el mode de seguretat segons el programat, i el dispositiu d'automatització pot reaccionar a la pulsació del dispositiu (Button) perquè avisi a un mòbil o salti una sirena.


automatizacion escenarios alarma ajax palamos

El meu gat o el meu robot aspirador poden activar una alarma?

Els dispositius Ajax utilitzen un algoritme digital per detectar el moviment humà.

 

Sempre que les seves mascotes facin menys de 50 centímetres aproximadament... i pesin fins a 20 quilograms, no haurien activar els seus detectors Ajax. 

 

Sempre podem ajustar la sensibilitat de cada dispositiu fàcilment des de el nostre mòbil.


movimiento alarma ajax palamos

Puc afegir i treure usuaris del sistema?

permisos alarma ajax palamos

¿Ajax és compatible amb videovigilància?

Sí, sempre que sigui administrador amb accés total a la configuració del sistema. Podeu afegir fins a 99 usuaris. Aquests poden ser membres de la família, amics, veïns, companys o fins i tot una companyia de seguretat. I podem personalitzar el que podran fer cada usuari.

Notificacions

Com em avisarà Ajax si hi ha una emergència?

Ajax envia alertes amb notificacions Push, missatges SMS o trucades a titulars del sistema. Pots triar les seves preferències de notificació a l'aplicació des de el teu mòbil.

avisos sistema alarma ajax palamos

Com és que Ajax envia alertes tan ràpidament?

Ajax envia alertes amb notificacions Push, missatges SMS o trucades a titulars del sistema. Pots triar les seves preferències de notificació a l'aplicació des de el teu mòbil.

Prevenir el sabotatge

Ajax envia alertes amb notificacions Push, missatges SMS o trucades a titulars del sistema. Pots triar les seves preferències de notificació a l'aplicació des de el teu mòbil.

En la manera fora de línia, Ajax funciona de la mateixa manera que altres sistemes de seguretat professionals: els detectors monitoritzen la situació i envien la informació al sistema. Si hi ha algun perill, les sirenes del sistema s'activaran.

¿Si hi ha una apagada, quedaré sense protecció?

En la manera fora de línia, Ajax funciona de la mateixa manera que altres sistemes de seguretat professionals: els detectors monitoritzen la situació i envien la informació al sistema. Si hi ha algun perill, les sirenes del sistema s'activaran.

No. Ajax continuarà protegint la seva llar, fins i tot durant les apagades. Tots els detectors funcionen amb alimentació per bateria i porten una bateria de reserva instal·lada a la central (hub). Aquesta proporciona fins a 16 hores de funcionament fiable. Una vegada que es restableixi l'electricitat a la seva llar, el sistema recarregarà automàticament la bateria de reserva.

¿Ajax pot ser hackejada?

Ajax és un ecosistema tancat. Quan es tracta de seguretat, no fem servir codi font obert ni algoritmes de xifrat populars. Això evita la manipulació per mitjà de capturadors de codi. Ajax desenvolupe el seu propi programari i fabrica la seva propia tecnologia de ràdio des de zero amb protecció multinivell. El sistema operatiu Malevich està protegit contra virus informàtics. El nostre protocol IOT elimina l'amenaça. Si algú volgués hackejar Ajax, necessitaria recursos financers il·limitats, a més de superpoders informàtics. I tot i així, necessitaria desenes d'anys d'intents diaris.

¿Ajax pot patir interferències?

A diferència de la majoria dels sistemes de seguretat sense fil i per cable, Ajax pot utilitzar dos canals de comunicació per a enviar alertes: comunicació cel·lular i Internet de banda ampla. Quan hi ha un problema amb un dels canals, Ajax canvia automàticament a l'altre. Si un atacant interfereix el senyal 2G, el sistema envia una alarma mitjançant Ethernet o Wi-Fi.

¿El senyal de ràdio entre la central (Hub) i els dispositius pot patir interferències?

No sense ser detectades. El sistema controla tots els detectors. En el moment en què no pugui rebre una senyal de al menys un d'ells, s'envia una alarma per informar els usuaris sobre la pèrdua de comunicació. A més, el sistema informa sobre els nivells alts de soroll al canal de ràdio, el que pot assenyalar intents d'inhibició deliberada o altres interferències fortes. Per exemple, un receptor de ràdio defectuós de el veí.

avisos alarma ajax palamos

Es poden interceptar els senyals de ràdio de Ajax?

No. Totes les dades dels dispositius es xifren amb un algoritme de clau flotant abans de enviar-se. Per a una protecció addicional, cada dispositiu té un identificador únic que ajuda a impedir la falsificació.

Confidencialitat

Ajax només recopila dades que ajuden a que el sistema realitzi les seves funcions i les millori. Les dades es fragmenten, es xifren entre diversos servidors a Europa. Ingressen al servidor a través d'un canal xifrat i no es poden utilitzar sense el permís de l'usuari. Pots trobar més informació a la política de privacitat del fabricant Ajax.

Quina informació recopila Ajax i per què?

privacidad alarma ajax palamos

He sentit que els senyals de ràdio poden afectar negativament la salut d'una persona. Hi ha alguna cosa de cert en això?

Ecologia i salut

Hi ha moltes coses que afecten de manera negativa la salut d'una persona, entre elles el sedentarisme, el consum d'alcohol o drogues o una mala alimentació. El nostre equip no és cap d'aquestes coses. i, a més de ser acollidor, els nostres dispositius són ecològics. Fins i tot comptem amb els certificats de la UE per demostrar-ho.

Quin és el cost mensual de l'funcionament de Ajax?

Ajax pot funcionar gratuïtament si l'utilitza per monitoritzar vostè mateix. Només haurà de pagar una quota mensual si es connecta a una central receptora d'alarmes.


 

0

No sap per on començar?

Té dubtes i no sap quins dispositius li fan falta

L'assessorem, li fem un pressupost dels dispositius que realment li calen per protegir el seu habitatge o negoci

Som instal·ladors, donem suport des de l'inici i després de la instal·lació