Desactivació temporalment dispositiu Alarma Ajax

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos



Desactivació temporalment dispositiu Alarma Ajax.


La desactivació del dispositiu pot ser necessària si està instal·lat o configurat incorrectament, si perd la connexió amb el hub o si presenta algun defecte. En aquest cas, un usuari amb drets d'administrador desactivarà temporalment el dispositiu fins que s'eliminin les causes del mal funcionament.


El dispositiu desactivat no executa ordres del sistema, no participa en escenaris d'automatització i no emet notificacions d'alarmes, fallades de funcionament ni altres esdeveniments a la CRA ni als usuaris del sistema de seguretat (notificacions push, SMS, trucades). Alhora, els estats actuals del dispositiu (l'estat de connexió amb el hub, el nivell de càrrega de la bateria, etc.) es mostren a la pantalla d'estat de l'app Ajax (Dispositius — seleccioneu el dispositiu que voleu a la llista i feu clic).


Per desactivar/activar el dispositiu:


Obriu l'app Ajax i aneu a la pestanya Dispositius .


Seleccioneu el dispositiu que voleu i aneu a la vostra configuració prement .


Aneu a l'element de menú Desactivació temporal.


La funció està disponible per a tots els dispositius Ajax sense restriccions de tipus, així com per a dispositius cablejats de tercers connectats al sistema de seguretat a través del Transmitter i MultiTransmitter.

Hi ha dues opcions disponibles a l'app:


Desactivar del tot.

El dispositiu no executarà ordres del sistema ni executarà escenaris d'automatització. El sistema ignorarà les alarmes del dispositiu, les notificacions de baixa càrrega de la bateria, dobertura de la carcassa, de pèrdua/restabliment de la comunicació amb el hub, etc.


Desactivar notificacions sobre l'estat del tamper: s'ometen els missatges sobre l'activació del botó antisabotatge del dispositiu. Simultàniament, el sistema de seguretat registrarà altres esdeveniments del dispositiu (alarmes, fallades de funcionament) i els transmetrà a les apps Ajax ia la central receptora d'alarmes.


Quan el dispositiu està habilitat/deshabilitat, la notificació corresponent arriba a la CRA ia l'usuari del sistema a l'app Ajax.