Com prevenir fuites d'aigua i inundacions. Ajax

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos



Com prevenir fuites d'aigua i inundacions amb Ajax

Quan es tracta de fuites o inundacions, es poden veure dues imatges diferents.
La primera: les parets, el terra del parquet, els mobles i els equips electrònics d`anyats.
La segona: una notificació al mòbil. El sistema anti inundació automàtic amb el detector Ajax LeaksProtect ha identificat els primers indicis d'inundació i ha tallat l'aigua. L'app mòbil va informara al propietari al instant sobre la incidència.


Quins danys poden causar les fuites i inundacions


Succeeixen més sovint que els incendis o els robatoris. Les fuites i inundacions ocupen el primer lloc en la classificació de desastres quotidians. Segons les estadístiques, en un districte (de 333 cases particulars) ocorren 1 incendi, 9 robatoris i 27 fuites de canonades a l'any. En les llars espanyoles, ocorre una fuita cada 13 segons.


Són terriblement destructores. Els danys causats per l'aigua són tan greus que són avaluats per l'organisme internacional IICRC, l'Institut de Certificacions d'Inspecció, Neteja i Restauració.

Per dir-ho de manera senzilla, la floridura creix fins i tot si les àrees d'anyades per l'aigua s'assequen en 48 hores. És possible que l'olor a humitat mai desaparegui. El pis de fusta es podreix, i els panells de guix es xopen i s'enfonsen. Els electrodomèstics es deterioren. Els cables elèctrics es tornen perillosos. Un curtcircuit pot provocar un incendi.




Fonts de fuites d'aigua i inundacions


Canonades defectuoses (per exemple, inodor)
Canonades d'aigua
Calderes
Calefacció per radiadors
Rentadores
Rentaplats




Necessiten ser controlats i tinguts en compte constantment. Les incrustacions en calderes poden provocar fuites, per la qual cosa les ha de revisar i netejar de tant en tant. L'ànode de la caldera ha de reemplaçar-se oportunament. Les mànegues de subministrament d'aigua de la rentadora es deterioren després de 8 o 9 anys, així que no oblidi revisar-les i reemplaçar-les.

Fer un control periòdic és important, encara que no impedeix que passi un accident. En els edificis d'apartaments, el factor humà (per exemple, un veí) pot ocasionar un problema.




Com mantenir les àrees de risc sota control


Deixeu que el sistema de seguretat Ajax s'encarregui d'això. El detector de fuites sense fil LeaksProtect no requereix instal·lació, dura anys sense manteniment i funciona 24/7.


La mida del dispositiu és de tan sols 14 mm. Només poseu on és probable que es produeixin fuites d'aigua. Si la seva rentadora perd aigua o si es trenca una canonada, el detector reaccionarà immediatament, i l'app Ajax informarà que hi ha un accident.


I si es compta amb un sistema contra inundacions, Ajax tallarà automàticament el subministrament d'aigua.


Els detectors de fuites LeaksProtect, els relés Relay o WallSwitch i les electrovàlvules es poden utilitzar per crear un sistema intel·ligent de control d'aigua que impedeixi les inundacions.


? Com fer-ho


Per què Ajax i no un altre sistema antinundación



Per què necessita un sistema de seguretat si pot comprar un simple detector amb una vàlvula de tancament de l'subministrament d'aigua?


La diferència rau en tres criteris principals:


ESCALES

Es poden connectar d'1 a 200 detectors de fuites LeaksProtect aL l'hub (tauler de control del sistema de seguretat Ajax). Cada un d'ells detecta una fuita i el sistema pot controlar múltiples electrovàlvules, el que deté el subministrament d'aigua a tot l'edifici, en un pis en particular, en una ala del pis o fins i tot, en una estada específica. La electrovàlvula es pot seleccionar d'acord amb els seus requeriments, sense cap restricció, a diferència dels sistemes anti inundacions, on aquest element ja està establert. La quantitat de detectors compatibles en aquests sistemes és aproximadament 5 vegades menor i la flexibilitat de controlar-tendeix a ser zero.


RESISTENCIA

La majoria dels sistemes anti inundacions funcionen amb electricitat i no duraran més de 1-2 dies en manera autònoma. LeaksProtect funciona amb una bateria preinstal·lada fins a 5 anys. Simplement poseu un dispositiu miniatura on és probable que passi una fuita d'aigua i oblideu-vos d'això per anys. A més, el quadre de comandament del sistema de seguretat pot funcionar amb una bateria portàtil utilitzant mòduls d'alimentació Ajax 12V PSU o Ajax 6V PSU. Per tant, el sistema garanteix la seguretat en instal·lacions sense alimentació, de baixa tensió o d'alimentació inestable.



FIABILITAT

Ajax proporciona una interacció ininterrompuda de tots els dispositius del sistema de seguretat i connexió bidireccional de fins a 1300 m en una àrea oberta. Aquest és un rang inabastable per a un sistema anti inundació tradicional. El protocol de ràdio Ajax Jeweller utilitza autenticació per evitar la falsificació i xifrat per protegir contra el robatori de dades. Tot això fa que LeaksProtect sigui eficaç contra petites fuites i grans inundacions. Apartaments petits, fàbriques enormes i centres comercials estan protegits amb Ajax.

Digui'ns el que necessita protegir i muntarem un conjunt de detectors i dispositius per a les seves instal·lacions.

Instal.lació i assessorament professional. Tenim el certificat de instal.ladors de Ajax.