Presentació Sensor d'Exterior Ajax MotionProtect Outdoor

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos



Un detector de moviment per a exteriors que reacciona només davant amenaces reals

Els sistemes d'alarma Ajax proporcionen seguretat a més de 100,000 persones, protegint els seus diners, propietats, la salut i fins i tot la vida. Ajax ha creat una solució integral per a la seguretat interior. Així, és el sistema de seguretat més guardonat a Europa. Ara estem preparats per anar més enllà dels edificis i garantir una protecció constant d'alta qualitat en les àrees adjacents.


La nova gamma de dispositius de seguretat per a exteriors Ajax està representada per MotionProtect Outdoor: un detector de moviment amb un algoritme de dues fases per a la protecció contra falses alarmes, immunitat contra mascotes i un avançat sistema anti-emmascarament. La solució més segura per al monitoratge professional d'àrees a l'aire lliure.



Enfocament correcte


1.- Sistema de detecció de moviment absolutament precís. El detector només ha de reaccionar davant amenaces reals quan treballa fins i tot en les condicions més difícils - excloent la falsa alarma.


2.- El més alt nivell de protecció contra el camuflament i el vandalisme. Qualsevol cosa que li passi al detector (emmascarament, manipulació, robatori), ha de ser informat a l'usuari.


3.- Continuïtat amb les característiques clau d'Ajax: l'alt rang de comunicació, els anys de funcionament de les bateries integrades, la transferència d'alarmes en 0,15 segons.


Sense falses alarmes


Gràcies a la sèrie de detectors MotionProtect, vam detectar les interferències típiques a les habitacions i vam poder filtrar amb èxit amb l'algoritme digital SmartDetect: espurnes de sol, corrents d'aire calent i mascotes. No obstant això, en moltes ocasions hi ha més causes potencials de falsos alarmes a l'aire lliure.


Fulles d'arbres i plantes, ocells volant a través de l'àrea de detecció del detector, insectes que es posen en les lents, mascotes passejant per l'àrea, el sol abrasador, ràfegues impredictibles de vent, són exemples d'esdeveniments que poden confondre a un detector de moviment exterior normal.


Hem recopilat una gran quantitat de dades, el anàlisi acurat ens ha permès determinar els detalls específics del senyal per a tots els esdeveniments típics a l'aire lliure.


Les proves de prototips van donar una resposta decisiva al sistema de detecció de moviment que s'ha d'usar en MotionProtect Outdoor. Tot i la popularitat dels detectors d'exteriors amb sensors IR i de microones, aquesta solució no ens convenia.


El sensor de microones protegeix eficaçment contra falses alarmes a una distància de fins a 8 metres. Aquesta és la distància crítica, que proporciona una senyal prou característica d'una persona en moviment per distingir-la de les senyals naturals d'interferència.


A més, el rang de detecció de moviment podria ajustar només canviant l'altura d'instal·lació o la inclinació de el dispositiu, el que compromet la qualitat de l'operació o priva completament al detector de la funció d'ignorar mascotes.


Un sistema de dos sensors IR va ser el més efectiu per MotionProtect Outdoor.


A causa de la direcció diferent de les lents, el detector rep prou informació sobre el que està succeint a l'àrea de detecció per eliminar falses alarmes durant l'anàlisi i no reaccionar davant mascotes grans amb una alçada de fins a 80 cm.


L'angle de visió variable de la lent inferior us permet configurar el rang de detecció de moviment entre 3 i 15 metres.


Una persona creuar creua davant els dos detectors,  una alarma ens avisa al instant en el nostre mòbil

La majoria dels detectors de moviment amb sensors IR compten polsos, que és un mètode simple: una dotzena de polsos activen l'alarma. No obstant això, aquest mètode no és fiable ja que esdeveniments completament diferents poden desencadenar senyals similars en certes condicions.


Hem utilitzat un sistema d'anàlisi de senyals més sofisticat.


MotionProtect Outdoor activa l'alarma només si tots dos sensors responen al movimient, aquesta és la primera etapa de la protecció contra falses alarmes.


Els senyals de dos sensors s'analitzen mitjançant l'algoritme SmartDetect modificat amb la tolerància dels aspectes específics de les interferències externes, i després es comparen les formes d'ona. En aquesta etapa, MotionProtect Outdoor detecta a una persona en un 100% dels esdeveniments i la probabilitat d'una activació falsa és relativament baixa. Aquesta és la segona etapa de la protecció i podríem aturar-nos en això, però necessitàvem una fiabilitat absoluta.


L'anàlisi espectral va ser la tercera barrera. L'algorisme per comparar els components de freqüència dels senyals de dos sensors és únic per als dispositius de seguretat: aquest és el saber fer dels Sistemes Ajax que garanteix una alta precisió de MotionProtect Outdoor. No cal iniciar el procés després de cada detecció de moviment, ja que els càlculs complexos reduirien la vida útil de la bateria del detector a 2 anys. Per tant, el connectem només si no estem completament segurs de la causa de l'alarma durant l'anàlisi de la similitud dels senyals.


Un algoritme de dues fases sense paral·lel que detecta a una persona des del primer pas no genera una falsa alarma. A més, proporciona fins a 5 anys de durada de la bateria per al detector de moviment exterior que inclou dues bateries. Aquest algoritme va ser cridat LISA: Live Intelligent Spectrum Analysis.